Oči ze mne nespouštěj !

Oči ze mne nespouštěj !

Anotace: .........

Můžu ti dát vše
Co v sobě mám
Však nebude to nikdy dost,
Hodně v sobě skrývám.

Do těch hlubin se nepouštěj,
Zůstaň na povrchu
A
Oči ze mne nespouštěj.
Autor Štířice, 02.03.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí