Stojíš? sám?

Stojíš? sám?

Anotace: ....

Díváš se kolem
chce se ti řvát.
Vůl drží s volem.
Ty musíš se ptát:
Kam se jen poděla
hrdost a síla.
Jen lůza prohnilá
kolem tu zbyla.
Stojíš tu sám ?
Tvé duše hrdé,
já se teď ptám,
co po nás zbyde?
Všude sama strana,
všude samý odpor,
řvou pojď za náma,
my máme názor.
Nenech se zmást
nenech se zlákat
Ne pro svou vlast,
jen pro ně skákat
potom bys směl.
Jen v jiném stádě,
bečet bys chtěl?
Už nejsi mládě.
Ty máš svůj názor,
máš svojí hrdost.
Tak dej si pozor,
na smysluplnost
toho jak žiješ
toho co děláš,
a s kým se biješ
K hlupcům se nevaž.
Autor Melfëa, 02.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, Narrion, Lilly Lightová, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipová...líbila se mi.

02.03.2009 18:09:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí