Pro Tebe ....

Pro Tebe ....

Anotace: sedím tu a mám chuť mačkat červené tlačítko s nápisem SMAZAT .....ale kvůli vám, moji modří přátelé, kteří mě snad rádi navštěvujete , tu chuť zkusím zvládnout......ale nevím ....:-(

Dochází mi dech i slova,
když najednou tak blízko mě stojíš .....

Neřekneš mi nikdy víc než musíš
možná že nechceš ....možná se mě bojíš ...

Máš krásné oči ....
....ach bože, jakou to barvu mají ?

Zazní jen pár slov ....
a tóny tvého hlasu jak náruč kolébají

Toužím se tě dotknout ....
ale jako by mou ruku někdo tahal zpátky .....

Chci zůstat stát ....
Ne utíkat zadními pootevřenými vrátky !

Vím, že Ty nejsi sám ,
vždyť - můj bože- to by byl hřích ....

jen když jsi blízko,
zas slyším zpívat vítr ve větvích ....

zas cítím tlukot vlastního srdce
ač jeho stav se zdál být jedna rovná čára ....

Klidně si přijdeš
a já díky tobě
zas vnímám vůni příchozího jara ...
Autor pavlis, 02.03.2009
Přečteno 353x
Tipy 26
Poslední tipující: Pišák, Kozoroh 1, Holis, Levandule, Martinecka23, Anastacia-Jane, labuť, 5thelement, jesterka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život se s námi někdy nemazlí, ale vydržet se má..

12.04.2009 21:55:00 | Pišák

Ach Satane, kníže pekel, jak se to podobá tomu, co cítívám někdy sám...;o(((

02.04.2009 22:05:00 | Kozoroh 1

Znám... Lituju... Přeju...
Jenže víš,... já Ti jaksi přeji fakt víc... :-*

04.03.2009 21:52:00 | Levandule

Moc hezká, líbí se mi.

02.03.2009 22:46:00 | Psavec

i mně došla slova, ST*

02.03.2009 21:41:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí