Citáty!!!

Citáty!!!

Anotace: citáty...o všem a o ničem, komentáře potěší :)

"Až bude padat hvězda, nedělej si znovu plané naděje."

"Kdo nemiluje, nepozná smysl života."

"Zkus navrhnout svému muži, že budete rovnocení a dáš mu záminku k další nechápavosti."

"Miluj srdcem, mozek je třeba si šetřit pro důležitější věci."

"Až potkáš svého nepřítele podívej se mu hluboko do očí a možná poznáš, že je to tvůj přítel...možná nikoli."

"Oči jsou dveřmi duše, jen někdo je umí otevřít."

"Za celý svůj život jsem nepotkala zbabělého člověka, ani zbabělý člověk se nebojí utéci."

"Braň se dokud máš sílu, až ji mít nebudeš ubrání tě druzí."

"Slova neznamenají nic ve srovnání s činy."

"V pubertě nevíš, kde ti hlava stojí, po ní ani kde ji máš a na co."

"Když se ti bude zdát, že se ti celý svět zhroutil, postav se na vlastní nohy a poznáš, že to byla jen tvá hloupá domněka."

"Mezi milenci není důležitý věkový rozdíl, ale duševní vyspělost."

"Kdyby se celý svět spojil, nikdo by nezůstal sám."

"I popelka se za určitých okolností může zdržet na plese."

"Má smysl věnovat každý den alespoň krátký čas přemýšlení, kolik dobrých skutků jsme stihli napáchat."

"Nezapomínej, ale nenech se minulostí táhnout ke dnu."
Autor *small devil*, 02.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí