Horské počasí, co neví, co zaslouží si svět nebo ono samo...

Horské počasí, co neví, co zaslouží si svět nebo ono samo...

Anotace: :o/

Snad toužím po něčem, co není.
Možná chci, abys bojoval.
Možná, abych bojovala já.

Snad je to tím, že jsem se vždycky rvala.
A ty si i bez toho mým stínem.

Možná jen hledám kudy utýct.
Možná chci jako každý víc.
A nebo není nikdo, kdo mě pozná...

Když vidím v zrcadle jen prázdnou tvář,
jak zoufale se snaží naplnit...
neexistujícími splněnými přáními,
a jak střípky smíchu, co zbyl začínají být falešné..
Autor Naninka, 03.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: padající do neznáma, S.e.e.d.r, enigman, zena, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí