Boží dar

Boží dar

Anotace: ...ďakujem za ten veľký dar!

Akoby to bol Boží zázrak
že mi poslal Teba naznak
že vyslyšal moje prosby

Akoby to bola odmena
od Pána Zeme
za to že sme boli dobrí

Akoby v tom bola nejaká
vyššia sila
ktorá mi pomohla k tomu
aby som šťastne žila

Akoby si prišiel
sťa blesk z jasného neba

Akoby ma Boh vyslyšal,
keď som ho prosila o trochu
života chleba

Akoby ťa vyčarila tisícka anjelov
Akoby mi priniesli Teba
presne vtedy keď som stratila
všetkých priateľov

Akoby mi Boh chcel ukázať,
čo je to tá láska,
ktorej sa dostáva toľko slávy

Akoby mi chcel naznačiť,
nech nepočúvam tie pobláznené davy
ktoré ma privádzajú na cestu zlú
pretože nečestní ľudia ešte stále sú

----

Akoby ma Ježiš chcel naučiť povedať tieto slová:

Ľúbim ťa, láska moja!
Autor Mišiačik, 03.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, Giginka, labuť, Psavec, WAYWARD, Alasea, kikis
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

laska je slovo,ktoreho vyznam mi stale zotava skryty,co takto jeden slovnik zivota?pre mna?

07.03.2009 21:07:00 | Terulienka

Moc pěkné, dávám ST.

06.03.2009 22:15:00 | Paulín

Píšeš mi z duše...krása :´)

06.03.2009 17:51:00 | Giginka

Láska je ta nejkrásnější věc, kterou můžeš najít...

03.03.2009 19:51:00 | Alasea

láska je dar, jeden z největších!

03.03.2009 19:42:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí