Hmyz

Hmyz

Anotace: o naší třídě...

Klidně si mě pomlouvejte,
já vám na to seru,
mám ráda pravý kamarády
a ty k sobě beru.

Klidně si mě pomlouvejte,
mě je tohle fuk,
já jsem totiž vlastně lampa
a né ňákej bzuk.

Já vám na to seru
a já vám na to bodám,
však velkou nenávist
a zášť k vám chovám.

Já mám ráda pravý kamarády,
s těma se cejtim líp,
však jsem tam,kde nikdo jinej není,
jsem tam kde pejsek chcíp.

A ty k sobě beru
a s těma mi je dobře,
nenávidím barbíny,
co oči malujou si modře.

Mě je tohle fuk
a mě je tohle jedno,
nevšímám si trapnejch řečí,
že mám tlustý stehno.

Já jsem totiž vlastně lampa,
snad to nikdo nechápe,
když povídám tuhle větu,
na hlavě se zadrápe.

Nejsem ňákej bzuk,
otravnej komár-prostě hmyz,
to jste vy-biolit na vás použiju,
tak už sakra zmiz...
Autor Grizzzelda, 03.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to máš pěkně ubzučené spolužáky :D

03.03.2009 20:03:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí