Šlupka z pomeranče

Šlupka z pomeranče

Anotace: Reakce na jedno mé období...

Jsem šlupka z pomaranče
a z pomeranče šlupka jsem,
cpu se pomerančema
a cpu se jima každej den.

Jsem kulatá jak pomeranč
a jak pomeranč kulatá jsem,
kulatá jak pomeranč jsem
a jsem kulatější každým dnem.

Jsem kupující pomerančů
a pomerančů kupující jsem,
kupuji si pomeranče
a je mi blbě celej den.

Přestala jsem pomeranče
cpát do sebe každej den,
místo toho dám si rajče
a zapiju to čajíčkem.

-na kraji svého ranče
potkala jsem šlupku z pomeranče:p
Autor Grizzzelda, 03.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ujetý, ale hezky.

03.03.2009 23:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí