Vlak

Vlak

Nápravy vlaku,
tušení konce,
bušení srdce
jež bije jak zvonce.

Veliká rychlost,
čelní srážka,
krvavá světla,
lehkost jak vážka.

Pryč od starostí,
bbolestí a radostí,
vymazán z tohoto světa,
nebude více žádného léta.
Autor Richard LaFontaine, 03.03.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: CorrimsonTom, Zasr. romantik, Kristine Clary-Aldringen, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí