Biologický hodiny

Biologický hodiny

Anotace: Nově upravená verze.

Prozatím svobodě dávám přednost
a plním si svý sny.
Babička na hřbitov jde přes most,
rychle se jí sčítaj dny.

Zdrhám zas pryč někam z domu,
kde vládne babinec.
Za holkama chodím dnes a znovu,
doma je to občas blázinec.

Máma by raděj co nejdřív vnoučka
ségra však nechce pod čepec.
Místo dítěte na klíně jí přede kočka,
chlupama je poset celý koberec.

Dědeček popíjí s chlapama v restauraci,
a hází bobek na krchov.
Zmoženej se pomalu domů vrací,
čeká od bábiny vyhazov.

Jednou týdně je u nás dámská jízda,
oba se ségrou mizíme někam ven.
Nezajímá mě mamina žádná pizda,
pro kterou je seksík už jen sen.

Děda sedí s pálenkou v garáži,
z baráku k němu někdo jde.
Nohy, jako by mu drželo závaží,
cítí, že mu tohle neprojde...

U sousedů děti zlobí a a stále řvou,
v ulici nenalezneš nikdy klid.
Sousedi vedou si neustále jen tu svou,
teď vím proč si nechci děti pořídit.

K dědovi přestěhoval se babinec,
slétl se na jeho dobrý špiritus.
Ráno vypadlo jak poblitý líbanec,
děda byl mrtvý - exitus.

Nevím, kam se máme pořád hnát
a z něčeho se stále stresovat.
To bych se ale neměl znát,
začal jsem s kamarády cestovat...

Žijeme ve svý rodný bublině
s rozličnýmy zájmy.
Nikdo nevypadá nevinně
a některý holky daj mi...
Autor jehlaspichlas, 03.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 19
Poslední tipující: whiolet, s.e.n, jedam, Ariella13, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Inies, Kapka, Holis, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a daj mi....i na čumák:)) pěknýýý...něco mi to připomíná...mou rodnou vesnicu?! Hmmm..

24.04.2009 12:29:00 | whiolet

Je to vážný,sranda taky
jak tak život běží
poznatky se množí.
Podle toho život spřádáš.
Až přijde ta pravá láska
s ní tak lehce nezamáváš.

17.04.2009 20:10:00 | s.e.n

Hodně jsem se nasmála, je to úžasný :D

12.04.2009 10:09:00 | Ariella13

myšlenka tam je a celkem dobrá. báseň, mě upoutala, ale více důvod, proč jsi ji napsal.... Někdo chce, abys měl mimino?

25.03.2009 08:53:00 | Inies

...téma a obsah ST

03.03.2009 22:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí