§ 261 a.

§ 261 a.

Anotace: Popírači holokastu

§ 261 a.
Kdo veřejně spochybňuje holokaust popírá.
Neunikne trestu podle zakona!!!

Bijte popírače holokaustu!!!
Převraceče dějin historických faktů.
Co chtěj světu nakukati lživou pravdu,
že lidi nešli na smrt do plynových komor.
Tak k čemu byli transporty a sadistický dozor.
Miliony lidí proměněni v prach.
Nekončící beznaděj a o své bližní strach,
kdy vrah svědomitě plnil rozkazy.
Kdo měl štěstí,který přežil s chutí dorazil.
Takovýhle ZRUDY mají zastánce.
Popírače holokaustu dávno po válce.
Odsoudit je blbce.Nakopat jim prdel.
To by zasloužili šmejdi jmenovitě,:Zündel...
Ernst Zündel nebezpečný brejloun.
Místo hlavy na krku má uhnilí tu meloun.
Študovaný člověk .Jaký to má smysl
popřít vraždy co se děli popře snad jen krypl!

Dokumenty,výpovědi prý nejsou pravdivé.
Ti kdo prošli Osvětimem o tom vědí své.
K čemu Kriste pane sloužil asi Cyklon B.
Nač vybíral si dvojčata Josef Mengele.
Kam směřovalo všechno toto hnusné běsnění.
Mělo jeden cíl ke konečnému řešení!!!
Drze budou tvrdit jak to není pravda,
že to byla spojenecká chtěná propaganda.
Norimberský proces byla pouha hra,
jak promítali všechnu hrůzu Irving se usmívá.
David Irving saský popírač.
Žeň ho vola před sebou měj v ruce pohrabáč.
Spochybňovač genocidy dějepisný lotr.
K předním popíračům patří také prevít Lojktr.
Nácek Lojktr křestním jménem Fred.
Popíráním naštval tebe.
Hlavně celý svět!!!
Holokaust je fikce!Píší do svých knih.
Bezcitné to popírání maj na tvářích smích.
Prapodivné smyšlení Strany Národní.
V Letech přeci nechcípali lidi normální.
Pak přivalili šutr vedle prasete.
Ostudná to pieta lidi styďte se!

Fašounovi bylo jedno zda si cikán nebo žid.
Kdo nebyl modrookej blonďák neměl právo žít!

§ 261 a.
Kdo veřejně spochybňuje holokaust popírá.
Neunikne trestu podle zákona!
Autor M.N.X., 04.03.2009
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi od antify že?
S názorama v básničce souhlasím, ale to podání... no nevím.

07.03.2009 20:35:00 | clockworkmate

Trošku bych ty emoce klidnil, i když máš v zásadě pravdu, když si vezmu, že moji prarodiče z toho vyvázli relativně "lehce" oproti jiným, tak je veškeré popíračství velice neúctivé. Proč se nikdo nenaváží do zlaté buly sicilské, že je to podvrh?

04.03.2009 01:25:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí