Mučedník

Mučedník

Anotace: báseň ze starší doby

Jsem snílek a nemělo by to tak
být.
Vždyť musím v tom reálném světě
žít.
Ach ta touha po svobodě,
ach ta láska k přírodě.
Všechno mi to kazí moc,
ta srašná lidská nesoudnost.
To všechno ničí, mučí, škrtí mě,
ach Bože proč sis vybral zrovna mě?
Snad cítíš, že v tomto směru jsem slabá,
proto jsem Tvá oběť stálá.
Autor boomslang, 05.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí