Pocity...

Pocity...

Anotace: Všem pocity hřejivé - žádné myšlenky "chladivé" - teplo, co hřeje u srdíčka - krásná ať je vám každá chvilička ...

Hodinku venku s kamarádkou,
"odměnils" mě hádkou vleklou.
Kdyby "jen" hádka, ponížení,
na duši, těle ublížení...
...proč?...

Nejsem otrok, nejsem vězeň,
zase to bezcitně pěkně přežeň
a pak se bezvýznamně omlouvej,
k láskyplnému objetí mě přemlouvej...
...nechce se mi...

Je mi to líto, bolí to moc,
cítím po boku Tvém silnou bezmoc.
Nevím, jak říci Ti, aby jsi pochopil,
že mi každý den vléváš další jed do žil...
...tělo umírá...

Odcházím, ale Ty mě nenecháš,
lidské soudnosti raději se vzdáš.
Zamkneš mě do klece na tisíc západů,
já jsem již zesláblá a bez nápadu...
...jak utéci...

Mrtvolné ticho, hrobové zázemí,
nelíbí se mi na Tvém území.
Zkouším se vzepřít, najít sílu,
Ty mě ale nenecháš žít v klidu a míru...
...toužím...

Tvé rány na těle se časem zahojí,
ale mé nitro prohraje v tom boji,
to si tu úlevu lehce nenajde,
úsměv k mé tváři opět nezajde...
...nemrzí Tě to?...
Autor toužím.jít.dál, 05.03.2009
Přečteno 234x
Tipy 18
Poslední tipující: malá slečna, mape, Holis, Paulín, Simísek, Psavec, labuť, enigman, Mbonita, jedam, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí