Nezapomeňte na mně

Nezapomeňte na mně

Anotace: Nezapomeňte na mně

Hej lidi, nezapomeňte!
Nezapomeňte na mně.
Tony je tu navždy pro vás!
Tony, ten hbitý, dračí ocas.

A proč si mně vlastně pamatovat?
Copak si to neumíš zapamatovat?
Tak tedy pojď, musíme se zasmát.
Věcem, na které se musíme rozpomínat.

Já jsem ten, co ti vždy pomůže.
Ten, co se na tebe nevysere.
Když budu moc, z hoven vytáhnu tě.
Tony, ten tě od těch sraček utře.

Když jde často do tuhého,
tak tě rozesměje hi hep hop.
Stresu dávám vždy stop.
Nervům uštědřím kop.

Když je nějaká akce,
vydržím až do konce.
Pomůžu, nádobí utřu.
Od holky neuteču.

Možná ti to přijde jak chlubení,
ale tak to vážně, brácho, není.
Ten, kdo toho o mě hodně ví,
tak ti to hned taky potvrdí.

Vždy tu budu pouze pro tebe,
ať půjdu do pekla a ty do nebe.
Tak si udělám klon a přijdu k tobě.
Tony, ten tě nezklame, prostě.

Mě se nedovoláš do hlasové schránky.
Voláš do normálního života.
Tvoje slova neskončí u kdejaké skládky,
ale v mé hlavě. Pravda svatá.

Proto, prosím pěkně.
Nezapomeň na mě.
To by mě moc mrzelo.
A mojí existenci zničilo.
Autor James Tony, 05.03.2009
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí