Ťuk, ťuk

Ťuk, ťuk

Anotace: Ťuk, ťuk

Ťuk, ťuk. Klepu u tebe.
Pustíš mě dál?
Nenesu ti nic. Jen sebe.
Mám jít o dům dál?

Ne? Děkuji ti moc.
Nebudu tu dlouho.
Jen na jednu noc.
Užiješ si mě celého.

Budu dělat, co jen chceš.
Kleknu a pak štěknu.
Nebudu otravný jak veš.
Máš pěknou postavu.

Neboj, manžel nepřijde.
Nedoví se o nás.
Ten než sem dojde,
rum vyprchá z nás.

Dej si rum, či co chceš.
Vždyť si tu doma.
Dáš mi taky? Ty mi přeješ.
Vypijeme to do dna.

Budeme opilí,
ale šťastny.
Budeme nazí,
ale happy.

Jsem tu jen já.
Neboli host.
Budeš řvát „ááá“.
Nikdy ne „dost“.

Já vím, zbytek máš pro něho.
Má to ale někdo kliku.
Ukaž mi prosím, aspoň stehno.
A vše bude v klidu.

Nepřišel jsem obtěžovat.
Jen se krásou kochat.
Tvůj půvab obdivovat.
Nás dva, v jedno míchat.

Ťuk, ťuk. Pustíš mě?
Nebo si to nepřeješ?
Ne? Nic se neděje.
Autor James Tony, 05.03.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí