Není nápad pro titulek

Není nápad pro titulek

Anotace: Není nápad pro nějákou anotaci

co dělat
když lidské oko to vidí
ale mysl nechce příjmout
nemůže
bojí se toho
a přece tam někde v hloubce...

utéct?
ale kam
všude tě to dohoní
vzpomínky
nebo je to klam?

jsem v pohodě
odpovídám vždycky
možná pravda to je
i když... pochybuju
nikdy nejsme sami
vždycky vím
že při světle je tady i můj stín
sice je mi k hovnu
ale co není, že?

mám strach jít ven
mezi lidi
jsou zlí
nebo si to jen nalhávám?
pomohli by snad
když ani já nevím co mi je?
možná vím
ale přiznat si to je těžké
žít je těžké

já nežiju ...
Autor child.of.saviour, 05.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Terulienka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mhhh...myslim,ze ti celkom rozumiem :(

25.03.2009 19:53:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí