Naposled

Naposled

Anotace: ...

Dech se mu zatajil,
srdce se zachvělo,
sám se sebou zápasil,
chtěl udělat něco co by se nemělo.
Svou jemnou dlaní naposled pohladil ti vlasy,
naposled pusu dal ti na čelo,
věděl, že není žádný anděl spásy,
chtěl to jinak... ale žádné jinak nebylo...
Autor Nekonečnost, 11.10.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí