lidská vyrovnanost

lidská vyrovnanost

Anotace: vášeň co hlavu přerůstá

Z hlouposti začína ujídat
však pozdě na to oči otvírat
kdy poznání vtipný a zábavný
v člověku začíná část umírat
vášeň nám na mysl sahá
a říkám si co asi ta má?

Každá chvíle života zažitá
odražený paprsek co někde prosvítá
kolem všech voleb člověk zvolí si
ne každá tě s otevřenou náručí uvítá
ať každý jiným směrem před timhle údělem
nikam neschváš se předem!
Autor Plivis, 07.03.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí