Ledovým korytem dolů

Ledovým korytem dolů

Anotace: -

Hlavu mám zmraženou
v kostce ledu
a na spáncích mi
naběhly žíly

mokrý a sám
prokřehlý na kost
prsty mé v rampouchy
se proměnily

v rychlosti letu
rozmazanou krajinou
ledovým korytem
bobovou dráhou

s naštípnutou holení
natrhlým uchem
prokousnutým jazykem
s rozbitou hlavou

nahý a šťastný
volný a nebezpečný
mimo a svůj
křičím a kleji

bez pudu sebezáchovy
zdravého rozumu
jak Johny Knoxville
sobě se směji

na flašce od whisky
na proprietách
svištíme dolů
za jekotu hyen

na podmínku
za dobré chování
na tomhle světě
dočasně žijem.
Autor Bolder, 07.03.2009
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak to,že se nechytli,dávám ST,víc tě nevychválím

18.03.2009 02:33:00 | WAYWARD

Respekt!

07.03.2009 14:11:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí