Tiše jen doufám

Tiše jen doufám

Po stěnách stékají vzpomínky,
..a já tiše jen doufám..
kolem tančí si stíny,
- v obětí
prošlápávají okamžiky,
jenž změnily se - náhle - v prokletí,
za okny dnešní promítání,
v temném obleku
lesní páni se k nám sklání,
ach...je mi do breku,
ta radost, na kterou se nezapomíná,
v nočních představách se vzpíná,
přátelé, co nikdy nezradí,
taneční kreace - životem,
kudy se vydat?
Pojď s námi - můžeš se přidat,
(ne)známý příteli z nočního putování...
..A já tiše jen doufám..
v pevné taneční objetí
Autor padající do neznáma, 07.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 14
Poslední tipující: Lenullinka, Holis, Psavec, Petbab, fuu, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Kapka, Zpátky, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí