Pod křídly umění krásy

Pod křídly umění krásy

°

°

°

.
..
...
na křídlech motýlích objevovat
nepoznané nástrahy všedních dní
bez povšimnutí rizika - bezhlavě
splynout s tmou, vířit vzduchem naději
na lepší zítřky barevnější
o pár křídel jednoho motýla

barevné mapy, abstraktní dotyky
pohled co zaštítí, křídly nás ochrání
od zlých věcí, nástrah a zklamání
tak vyslyšte jeho volání
o věčné žití!

nepobral krásy, proto musím jej znát
proniknout do nitra...
objevit umění
duše

a milovat

/nevyslyšeno/

tak pojďte jej "alespoň" obdivovat
než se nám zakuklí!

*z palety Da Vinciho*

...Ooo, krásná jeho duše...
...
..
.

°

°

°
Autor padající do neznáma, 07.03.2009
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Lenullinka, Psavec, Mbonita, Petbab, strašidýlko-střapatý, fuu, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno a nic

07.03.2009 19:21:00 | Petbab

moc krasne...

07.03.2009 19:02:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí