Obraz

Obraz

Anotace: .....

Zmalován pastelkami
usnul jsi navždy v křesle.
Kresba zatím ve stojanu trčí,
má to býti dílo, jen dílo tvé,
co ji však nedokončil.
Nemohl jsi,
zlomil sis srdce,
to srdce tvé, co tě živí.
Nepřítomný pohled,
pastelky po zemi
a mezi nimi lahvička jedu.
Zamiloval ses do svého díla
tak moc, že tě to zabilo.
Tvé oči nepřítomně hledí na to dílo,
to dílo co již nikdy nedokončíš.
Autor Akanishi, 07.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Kapka, Vratislav, brooklyn, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obraz často pohltí svého mistra...

07.03.2009 20:30:00 | Mbonita

cosičko má do sebe, navíc jsi to hezky sepsala

07.03.2009 20:29:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí