Plamínek života

Plamínek života

Anotace: ....

Svíce hoří, vosk stéká po krajích.
Ve stojanu malém ozařuje místnost,
teplo z ní lehce sálá po okolí.
Svíce vosková do půle vyhořelá.
Je jako život sám,
lehce se zapálí,
v pravých chvilich ozaří celý život,
svítí do tmy života,
ukazuje směr kterým se dát.
Hřeje, když chladem se třeseš,
ke sklonku lehce problíkává.
Stejně tak jako zdraví
a na konci se ocitáš ve tmě,
když navždy dohoří.
Autor Akanishi, 07.03.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Mounkey, Kapka, Vratislav, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemná...Vosková!ST

08.03.2009 18:01:00 | Mounkey

Krásná...

07.03.2009 22:41:00 | Kapka

hlavně že z autorky je cítit zápal .)

07.03.2009 20:38:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí