Věřím a to je důležitý!

Věřím a to je důležitý!

Anotace: Jenom nevím jestli to má ještě něco společnýho s básničkou..

VĚŘÍM v ten nejšťastnější konec
VĚŘÍM že zmůžem všechno
VĚŘÍM v osud a velkou lásku
VĚŘÍM ve svět bez hranic

a žiju V tolik nadějích
žiju V pohádce vesmíru
žiju V rovnosti všech
žiju V přesvědčení naprosté jednoduchosti

ŽIVOT můžu řídit
ŽIVOT můžu změnit od základu
ŽIVOT jsou moje šachy
ŽIVOT
a sto milionů pádů

VĚŘÍM V ŽIVOT

Nevěřím však, že to všechno přijde ke mně samo

A proto prý nejsem pták
ale letadlo

..kterÉ se k lítání muselo propracovat
Autor Thesssinka, 08.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobře když se věří

30.03.2009 16:35:00 | Radek.oslov.Šafárik

Tip za myšlenku..věru, báseň to není :-) Ale věříš správně...

09.03.2009 15:25:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí