Už to tam není

Už to tam není

Anotace: jako kotě v koutě

Opustil si mě nečekaně,
udělal si tím ze mě vystrašené kotě,
které se samo všeho bálo,
a na nohy se postavit muselo!

Strachu v hlavě hodně,
zdálo se mu že je nadně,
litovat se odmítalo,
proto svému strachu se statečně postavilo.

Už žádné kotě v koutě zkrčené,
ale kočka rasy bojovné,
připravená rvát se s osudem,
a hlavně s lidským světem.
Autor Vacluvka, 08.03.2009
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Caracol, losscar, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy aj my musíme zaťat drápky do světa,... když on je zatíná do nás.

21.03.2009 19:31:00 | NikitaNikaT.

skvelej záver... souhlasím... rvi se se světem... vyjdeš jako vítěz

20.03.2009 11:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí