Disharmonie

Disharmonie

Anotace: velký den průšvihů konči večer s rande, chybička se vám do konverzace vkradne monstrance, menstruace v Nové Pace, sakra práce všechny ty nadávky teď nařvu doma do matrace !

jasmínový večer spolkl vzlyk
o květ jsem zakopl a padl na chodník
létají krkavce do nejvzácnějších klubů
reakce...no sakra.. je přiměřená sluhům

bezpečí nákazy se chráním jako klíště
tok semen odnáší proud na trdliště
spěcháme pak po svým každý do diskuse
nugetky a dort v běhu mělním v puse

tak hledím na tu jen na tu i za tou
prosím vás po jedné a ne tak divo
ty verše nechejte jo ? neberte jim život !

recesi nebo depresi copatou pihovatou
neznám tě živote, nevím čím duše není
po vytouženém znásilnění...

ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 18.10.2004
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí