Pohled z galaxie

Pohled z galaxie

Za svitu petrolejových lamp
oddávám se mámení nové planety,
letím si mléčnou dráhou
pronásledována černým okem,
slepá osvěta přízračné oázy
nevšedních krás
-(odkud pocházíme?)-
potřebujíc k žití křídla opory
zatracení lidských nevolí
bolest, jenž srdce nebolí.
Země je navlhlá
ztěžklá slzami provinění
kyselým deštěm hříchů
okamžiky, jenž vynalezly pýchu,
pevniny odumírajíc
mozkovou kůrou
...zhasínám lampu,
plynu do ztracena
hvězdnou galaxií,
-(kde končí?)-
tam, kde Země je němá krása...
Autor padající do neznáma, 08.03.2009
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: Chancer, Lenullinka, Holis, labuť, Psavec, enigman, strašidýlko-střapatý, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas mám pocit že vlastně nežijeme na naší planetě..že naši předci přišli odjinud :-)

12.03.2009 20:43:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí