Skromné žití

Skromné žití

Anotace: Znáte určitě jak je těžké v dnešní době vyjít s korunami nebo dokonce ušetřit, pokud to vůbec jde. Píšu jak je to u nás a myslím, že nejsme jediní..

U nás máme skromné žití,
ale musí to tak býti?
Od výplaty k výplatě
šetříme si na gatě.

Není to jen povídka
vyhodit si z kopýtka?
Koupit si co se nám líbí,
ale z čeho z živobytí?

Je to stejné nevím proč,
at´máš škodovku neo kolotoč.

Každá dnešní rodina
nechodí moc do kina.

Není třeba otázek,
je to stejný obrázek.

Tatínek se vrací z práce
jako vzácná delegace.
Udělá nám stojku vzhůru,
penízků pak máme fůru.

Půjčky, děti, složenky,
drobné do peněženky.

Nakupujem v penny, v lidlu,
koukáme po levném jídlu.
Mouka, cukr, těstoviny,
vaříme co každý jiný.

Nemám děti rozmazlené,
ale nedat jim nic k jídlu to né.

Snažíme se jak se dá,
vždyt´ nám nikdo nepřidá.
Vyšli jsme zas hurá hip,
za měsíc snad bude líp!
Autor BARBYE, 10.03.2009
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: děda cestovatel, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Přesně tak! Tip.

10.03.2009 16:15:00 | Kapka

...nebude...ve středu jdeme do kina,ve čtvrtek a pátek nebudeme (žrá) jíst

10.03.2009 14:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí