Dobrý den, ministře Parkanová!

Dobrý den, ministře Parkanová!

Anotace: Mojí první reakcí na trapnou pěveckou produkci paní ministrině byla píseň Omnia vincit amor! Na melodii Quantanama. Teď si půjčím název, který mi vnukl kritik na saspi, ale sám své údajné dílko dosud nevydal!Melodie je stejná jako u té na oslavu Radaru!

Dobrý den, ministře Parkanová,
dík vám jsme Americe pro smích!
Radar, ten, se možná v Brdech schová,
vy však jste národu na očích!

Co si jen od toho slibujete,
takhle lézt Americe někam!
Oblíbenější víc nebudete,
já vámi za to jen pohrdám!

Čechy zaslouží být místem míru,
zbaveným vojenských bláznovství!
A tak vám teď přeji najít sílu
a sama podati demisi...

Dobrý den, ministře Parkanová!
Nechceme více slyšet váš zpěv!
Pěkně jste nás v světě zesměšnila,
vás mít za ministra, to je pech!

Abychom teď kanály chodili,
pokud chcem Evropu poznati!
My se vás o tohle neprosili,
proč jen jste musila zpívati...

Já to tak vyjádřit nedovedu,
neboť se chvěje mi vzteky hlas!
Zaslechl jsem hlášky od sousedů,
že máte odejít! Už je čas!
Autor Kozoroh 1, 11.03.2009
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: 5thelement, Rolnička, zzlatý, Psavec, nejsembásník, Myghael - the Lord of Absurdity, NikitaNikaT., Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano souhlasím, byl to vyloženě trapný výstup...mě je dotyčná paninka k smíchu.

18.05.2009 13:58:00 | 5thelement

:´o( co na to řéct... ach ta politika... jen bolest, utrpení, vztek a pláč přináší...

11.03.2009 13:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí