UPIRI DECH

UPIRI DECH

Anotace: ...

Možná už naposled
Vracím se zpět
Napít se krve
Na tenhle svět

Musím se napít
Nemám dost sil
Kdosi mne stříbrem
Přizabil

Odkryl můj hrob
A těžce mě poranil
Když srdce mi kůlem
Prorazil

Tak jsem ho zabil
Jeho krev pil
Abych své tělo
Uzdravil

Ted vracím se zpět
Na tenhle svět
Naposled,naposled

Neumím plakat
A nechci se smát
V očích mám rudý
Vodopád

Po pachu krve
Najdu tvou skrýš
A příští úsvit
Už nespatříš

Nemusíš plakat
Ani se bát
Chci se jen trochu
Nebumbat

Bledá jak luna
Když usináš
Přítomnost moji
Nevnímáš

Vracím se zpět
Za tebou hned
Jsi jako květ,jsi jako květ….

Za oknem stojím
Už pár chvil
Abych tě smrti
Překvapil

Něco tě budí
Nemužeš spát
Temnoty okolo
Začneš se bát

To snad motýl
Jen zavzdychal
Anebo člověk
Dodýchal

Usínaš opět
Těžký je sen
Noční můrami
Naplněn

Já vracím se zpět
Krev je jak med
Chci jí hned,chci jí hned….

K tobě se skloním
A začnu pít
Chci tvé srdce
Zastavit

Kdo odkryl můj hrob
Kdož kolem ryl
Aby mne kůlem
Probudil

Tak tomu děkuj
Lásko má
Že se dnes v noci
Vracím já

Už nebudeš plakat
Já naposled
Opouštím tenhleten
Prokletý svět

Konečně naposled
Opouštím svět
Bylas jak květ,bylas….
Autor Heroes, 11.03.2009
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: E., v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí