Bloudím ve vzpomínkách

Bloudím ve vzpomínkách

Anotace: bloudění

Bloudím ve vzpomínkách
hlédám co ve mně není
krasná slova,malé hříchy
slova co hlédá
zapomenutá vteřina
která něco změní
nic nás nezachrání
velká lavina
která všechno zná
slova zůstavají na řasách
chvíle loučení
vzpomínky zapomnění
nebezpečné mlčení
které promění
jen svuj cíl
když křičím,
ve vzpomínkách.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.03.2009
Přečteno 245x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, malý lachtánek, Juraj Hrom, takova, lucajda89, labuť, Kapka, nrocinu Jednorožec, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen vzpomínky nám zůstanou

12.03.2009 18:56:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí