Lidi

Lidi

Anotace: Na ulicích nemocný lidi, kazí je novodobá vlna. Co by měli, oni nevidí, špatné názory, oni jsou ta slova...

Sbírka: Slova v kalužích

Jsi stín
Jsi jediný

To ústa mluví jejich za vše
Oni však jsou těmi slovy

Proud světa řídí jejich hlavy
Neuvědomují si svou nemoc
Sžírá jejich mysl

Rozdíl mezi radostí a vynucením
Oni jej nepoznají
Žádnou volnost, pouze Uvěznění
Oni jej prožívají
Žádnou volnost, pouze Uvěznění
Oni jej necítí

Sami sebe ovládají
Avšak ovládat se nechávají

Neznají tu pravou krásu
Jež nepřítomně přehlížejí
Nechtějí ji znát

Milují jen Uvěznění
Uvěznění a posedlost
To je pro ně krása
To, co mám rád, nesnášejí

Jsem jen stín
Jsem jediný

Na krásu oni šlapou
Nechtějí ji znát

Chytrá dáma není jejich přítel

Oni neznají pláč
Pláč radosti
Pláč radosti a lásky
Jež v sobě mám každý den

Chtějí být uvěznění
Život krásný odmítají
Proto ho nikdy nepoznají

Ovládáni Uvězněním
Jen pro ně jsem stín
Není to život
Je to utrpení

To ústa mluví moje za vše
Oni však jsou těmi slovy
Autor Bourdon d'Charpiott, 12.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastna basen...ale ...citim tu trpku myslienku...nepochopenie...snad najdu hlbsi zmysel,alebo na nich zabudni..a prehliadaj ich

12.03.2009 17:18:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí