Když ledy roztajou...

Když ledy roztajou...

Anotace: ... konverzačka

... Tak nám ho sem poslali
Jmenuje se NAJDŽL

Co to je proboha za přihřátý jméno???

Je to špičkovej vědec pane

Nigel joo?

A co má co dělat tady?

Bude si s náma povídat o globálním oteplování.

Aha NAJDŽL NAJDŽL... Jak přihřátý!

A co nám bude říkat?

Nevím. Asi že se Země otepluje.

Jo tak.

A co na to Radim??? (Tolasz)

Prej to není možný. Cé ó dva to nezpůsobuje. Prej.

A kdo teda? Když né ten CÉ Ó DVA.

Ale prej za tím je oxid uhličitej.

Hmm. Zavolej toho NAJDŽLA. Půjde do přímýho vstupu.

...

Zatracení enviromentalistéééé... Nevím ale opravdu nevím...

....

NAJDŽLE CO TO PLÁCÁŠ??? Ty jsi bratranec toho... Jak se jmenuje??? Jsi nebo ne?

....

Takhle bychom tu mohli bejt donekonečna!

Šéfe nemohli! Kdyť je to globulární voteplování!

Dejte mi všeci pokoj!

Třistapět...

Buď zticha!!! Chci poslouchat jak tajou ledy...
Autor Jasmin de Paris, 12.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, teranosaur, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Al Gore :-D

19.03.2009 21:20:00 | Jasmin de Paris

To má šmrnc, že by se mohl stáčet do lahví :-D (Al Gore? :-D )

15.03.2009 20:01:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí