Ve spirále nekonečna

Ve spirále nekonečna

Anotace: Berte to trochu s rezervou...Bylo to v noci a byla jsem dost unavená...

Ležím a dívám se do prázdna,
mou mysl svírá neznámá křeč,
sněžím a vnímám, zda jen má dna
ta nejistota ovládnuvší mou řeč.

Zdám se ti, či snad já o tobě sním?
Možná jsem bláhová,
když každou nocí bdím...
Však jsem už taková...

Nechej mne nyní,
usnouti bez následků,
jsme stále jiní,
přec hledám výsledků..

Ve spirále nekonečna
se smutnými úsměvy
vrhám se do nebezpečna
s bláhovými nápěvy.

A tonu ve svých vlastních mělčinách,
povídám si s anděli,
proč lítám v jejich slastných výšinách
i na svatou neděli.

Jen spi,krásko,je čas,
zní stále ten hlas.
A já mu věřím...
Autor Barpob, 12.03.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, asi na tebe mám pozitivní vliv.. =P

13.03.2009 02:43:00 | Barpob

Posledni 3 sloky se me obsahove hodne libily, proto ST.

13.03.2009 01:26:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí