Čtyčiadvacet hodin

Čtyčiadvacet hodin

Anotace: .... s Tebou a bez Tebe... opět i toto je věnováno někomu, kdo má tento post. no..prostě, ten člověk to asi pochopí jinak, než ostatní...ale to vuuuuubec nevadí.

24 HODIN S TEBOU A BEZ TEBE

Každý večer o tobě sním
Každý večer kousky tebe jím
Každý večer vkrádáš se mi do mysli, já vím
Každý večer k tobě ve skrytu duše mizím

Každou noc se mi o tobě zdá
Každá noc své nekonečno má
Každou měsíc záři dá
Každá noc má své druhé já

Každé ráno nejsi tady
Každé ráno slyším davy
Každé ráno čtu tvé sliby
Každé ráno to jsou asi chyby

Každé poledne jsem ti zapomenuta
Každé poledne jsem ti netknuta
Každé poledne ti tak chutná
Každé poledne jsem ti putna

Každý podvečer jen tak mlčíš
Každý podvečer nerad sliby plníš
Každý podvečer za svým já do úkrytu běžíš
Každý podvečer přede mnou ruce křížíš

Den jako na pásce
Den je ve velké sázce
Den o nereálné lásce
Den, jemuž trhají se vlasce!!!
Autor tessie from hell, 13.03.2009
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí