Lehká forma věčnosti

Lehká forma věčnosti

Anotace: skoro jako historie sebevrahů

Celý život bojujem za cizí pravdy
a když to přijde i pravda
otočí se zády

...

Miláčku Vezmi ten meč probodni nás do srdcí
nechci žít bez tebe

Neumím to Je to moc silné zvyknout si
na andělskou krásu

a skončit v bůhvíjakém pekle
sám v dilataci času

Venku zas bude svítat Já bez tebe žít nedovedu
Země se točí Život je jen pouhý děj

Z místa na místo Pojď lásko
jinde nám bude líp

Nebudem stonat Neuvidíme tramvaj a koleje
Ale třeba navždycky

budeme spolu
Autor Jasmin de Paris, 13.03.2009
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Renatka, Churry, enigman, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastne,ale krasne uz len to slovo tramvaj...pred 8o romi malo krasny pravopis tramway ... :)

13.03.2009 21:24:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí