_HUDBA_

_HUDBA_

Anotace: Hudba, písnička , tón !!

Ano či ne ?? tak co ? jaká odpověd Vám ZNÍ v hlavě ??,
Tak papír a tužku a přeneste to hravě ..
Tak začínám já Vám psát moji představu,
Doufám že je Vám jedno v jakém lítám stavu ..
Tu HUDBU způsobuje život, který žijeme,
Každý má tu svoji písničku, kterou pějěme ..
Ta písnička se mění v průběhu života,
Každou chvílí tvojí hlavě vldáne jiná nota ..
Tak poslouchej ten tón a nech se jím vést,
Ten tón se nenechá na špatnou cestu svést ..
Hudba zní, hraje tiše,
přemýšlej jak se každý ten tón asi píše ..
Co ten tón je zač ? Co mi chce asi říct ?
Autor Anouš, 14.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí