Přáníčko naučné

Přáníčko naučné

Anotace: Přáníčko naučné

Toto přáníčko,
Je naučné.
Ne maličko,
Ale pořádně.

Žij si pouze podle sebe.
Kašli na to, co tě jebe.
Nenávist, pomluvy dej za sebe
Jedině tak se dostaneš do nebe.
Autor James Tony, 14.03.2009
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí