Náhoda ?

Náhoda ?

Anotace: v životě je spousta náhod...

náhoda?

Sedím tu a přemýšlím,
nad slovy té básně,
po těle mi běhá mráz,
přitom je mi krásně.

Byla tenkrát náhoda,
že jsem zprávu poslal,
a odpověď od Tebe,
brzičko jsem dostal.

Nevím čím jsem zaujal,
nechápu to dodnes,
snad to byly představy,
které jsem ti přednes?

Život to je náhoda,
nečekaně je tu,
snaž se šanci využít,
nebo se jen pletu?
Autor Pepouš, 14.03.2009
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí