Sám a sám

Sám a sám

Anotace: asi chtěl zůstat sám...

Kam jen tvoje oči hledí,
Proč schováváš se v bledé šedi.
Proč jen tvůj hlas ochraptěl,
To jsi tohle všechno chtěl?

Život, to jen střípek světa,
Pro tebe však dlouhá léta.
Proč žít ses aspoň nedomáhal,
Kdys o samotě zanadával.

Nebylo ti studno z toho,
Nechtěl jsi žít pro nikoho.
Bez vášnivé krásné děvy,
Naplněné dívčí něhy.

Nepotřeba přátel zlatých,
Nebyli to děti svatých.
Rodina jen přítěž zdá se,
Tak Jen ty sám, znovu a zase.
Autor ssomary, 14.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí