Chyba...

Chyba...

Anotace: ---------?

vše tak rychle běží
chyby se napravují stěží
jak umrlec zlámám v kole

plačíc nebe
co smáčí
hřích

poztrácený život
někde za sebou

ztratit to poslední
...vzpomínky
-netušit, že je odvedou

dřív žhavé slunce
rozpalujíc nevinné tváře
dnes skonat v kole
-bez oltáře

litujíc zraky
nenávist taky
nevinnost nepřipouští
chyby tu neodpouští

jak umrlec bez tváře
bojíc se oltáře

strach ze soudů
posledních

strach z toho
že ztratím smích

-brzy
Autor padající do neznáma, 14.03.2009
Přečteno 245x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, Stepbystep, Petbab, Psavec, Lenullinka, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne napsana...

14.03.2009 19:25:00 | strašidýlko-střapatý

smutná, ale pěkná

14.03.2009 15:34:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí