Realita

Realita

Anotace: takový je život

ohledávat mrtvoly
v podstatě tlejícího rozkladu
protékající zteřelou postelí
na peróně životních bludů blít
a usínat nesvlečen

tahat prochcané pytle
babrat se v hovnech
ve výměšcích prasat
pod jménem lidí onanujících
zas v uniformě oblečen

nebo trotlovatět
před bandou ignorantů
nechat se odstřelit jako pes
a nechat si nařizovat
nad rakví
jaké i se píše ve slově
Ypsilon
Autor Kubino 2, 14.03.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to surové, jako někdy život sám..

21.03.2009 16:19:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí