Banální povídačky

Banální povídačky

Anotace: newim co napsat ale je to povinné............

Mám dost těch banalit a povídaček
co kolem mě se hromadí.
Mám dost těch pochybných názorů.
Co dělají mi rýhy v obzoru.

Chci alespoň jednou
vidět štěstí kvést.
Pak se ale války vzedmou.
Co ktomu mohlo vést.

Mé paranoidní představy
podněcují zlé obavy.
Já z hlavy chci je vymítit
a drogu života v žilách ucítit.

Proč se nechávat komercí svést?
Když máš svůj mozek, radost a cit.
Oni jsou k myšlení a fantazii
co není lží ale poezí!
Autor impure black soul, 14.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanzania
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmmmmmm....početla jsem si.Pěkné.

16.05.2009 10:30:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí