Láska:(

Láska:(

Anotace: Láska..je to jak na horský dráze:(..krátká,ae snad výstižná

Nemá mě rád,já to wim.
Bojím se na něj kouknout,
radši chodim jako stín.

Ta sladká slova...
kam se najednou poděla?
říkat MljT znova a znova..
je to jako duše bez těla.

Bloumající stín můj,
se vznáší nad tou temnotou,
stát si za ním stůj,co stůj?
tvořit smutnou píseň...notu za notou.
Autor Detektor, 14.03.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí