Paparazzi

Paparazzi

Anotace: ...

Vážka se fotí
strašně špatně -
člověk neví,
na které ze sta očí
zaostřit,
navíc se neustále hýbe...

Ještě horší pořízení
je se smaraagdovým
svižníkem -
ššššššššššuih
a je v háji
/z jeho pohledu,
zalezl do trávy/.

Není to lehký život,
být broučím paparazzi -
zatímco nám se život táhne,
broukům utíká
a motýlům uletěl...
Autor voedor, 15.03.2009
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tažení...

15.03.2009 19:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí