takovej jinej svět

takovej jinej svět

Anotace: slova...slova...jen slova....

Vítám tě ...

v mým jiným světě...

lítám..tu

líbám..tu

snídám..tu

dělám co chci

jsem..

tím co chci

nemyslím

přemýšlím

vidím

skrz prsty

stopy,stopy,stopy

vzpomínky

myšlenky

na Tebe

jsi

ničím

něčím

vším....

tím mým

jediným

v mým jiným SVĚTĚ..

rozumíš?
Autor Woski, 15.03.2009
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k, 6thSun, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí