Růže..

Růže..

Anotace: .. snů

Růže snů je prý černá
a bílá, když je bdělá
teď jako myš průměrná
šedá je od popela

může být snad i rudá
růžová, nebo žlutá
kdopak tu šeď z ní sundá?
škrt v spektru daň je krutá

andílek křídly máchá
od píle tuze zpocen
z nichž vánek větroplacha
dojde ve zmaru konce

když prachem vítr nehnul
trhá si pírka z těla
spínkou z vlasů je sepnul
pak vějířem vír dělá

nezdara z hvězd a kytka
oba šedí a v slzách..
ta kombinace zřídka
barvy má v snech o můzách
Autor Petbab, 15.03.2009
Přečteno 405x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, Alan Black, Psavec, Simísek, spare, enigman, LucQa, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se moc.

16.03.2009 00:09:00 | Psavec

Krásně barevná...

15.03.2009 20:44:00 | spare

Zajímavý nápad a hezké obraty, jen tak dál!

15.03.2009 20:06:00 | 0Falcon0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí