Letní slunce

Letní slunce

Anotace: ............

Slunce jako obvykle
dojíždí do poslední stanice
metro se zavírá
tma všude kolem nás
svojí štaci
tady končí
vlak světla

exotické vůně
kolem nás
cítím
čajové lístky
hledám

horoskopy na nebi
dnes noviny nevyšly
čteme si v nich spolu
šeptám ti
mezi polibky
o vášni
té dnešní noci

ve tvých očích
vidím jiskřičky
na rozpálení ohně
mlčenlivě čekají

noc přichází
kimono na sobě máš
horký letní den
kapky vášně

déšť padá z oblohy
svléká nás
z kostýmů doby
prachu cest
rubínových slz

nazí na trávě
ležíme
pod rozkvetlou jabloní
mezi lístky štěstí

v zápiscích starého deníku
končím
větou nedopsanou
nikdy nevyřčenou
o jejich lásce
toho letního měsíce
na nebi
píšící.
Autor Vlk v rouše, 16.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 22
Poslední tipující: dream in emptiness, bloumej očima, Holis, zlomeny srdce, Princezna.Smutněnka, LucQa, vílí křídla.., WAYWARD, Lenullinka, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása

22.03.2009 13:31:00 | dream in emptiness

najednou jsem se ocitla někde v Číně...krása

16.03.2009 17:55:00 | padající do neznáma

mně to přišlo vzláštně napsané

16.03.2009 15:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí