O čem je svět ?

O čem je svět ?

Anotace: ...psáno už v novém století...

O čem je svět?
O vanutí větru
o dešti
o povodni
o svítání
i slunce západu
Je taky
o deštných pralesích
o pyramidách
o divech světa
Je o všem
co jsme ještě
nepochopili
My
nadutí
nazí
umírající od narození.
Autor Hančí, 19.10.2004
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí