Zkratky v diáři.

Zkratky v diáři.

Anotace: "T.Brno""P." ..pomalu v sobe zas cejtim vasen.. a s ni prichazi touha psat..dejte mi este chvilicku:)..a ty veci snad nebudou tolik slaby, jako tahle..:/

Uniká mi tvůj svět
/a ty v něm/,
odvažuju se napsat,
prstem na okno autobusu,
už jen tři výmluvný tečky.
Zděšená z věčnosti,
zděšená z minulosti,
pozastavená v přítomnosti.

Jsem neposedná,
netrpělivá,
toužím nasednout na křídla motýlí
a lítat z květu na květ.
Žárlil bys?
Kdybych se svlíkala
před cizím mužem
v cizím pokoji.

Když prosím tě
z rána na kolenou o odpuštění,
nepokládám tím příslib
nastávající noci.
Nebudu tvou.
/Nech rozsvíceno v kuchyni,
abych trefila domů../

Čestnejch holek je málo,
cejtím ze svejch rukou cigarety,
nepodezírej mě.
Zvoní telefon,
dneska nezvedám.
Chtěla bych bejt duší uvězněná v tobě,
ale tělo mi neber.
...
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, zlomeny srdce, Fighting Dreamer, Radek.oslov.Šafárik, Jana M., blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zděšená z věčnosti,
zděšená z minulosti,
pozastavená v přítomnosti.

...asi jsme na tom v tomhle stejně...
líbí se mi tvoje dílko a to tak, že velmi:)
a slabé rozhodně není...

17.03.2009 20:35:00 | Fighting Dreamer

Taky se mi líbí a zaujala mě stejná věc - to psaní prstem na zamlžené okno autobusu. Má to hezkou náladu.

17.03.2009 09:40:00 | Jana M.

líbí se mi to, hlavně ty tři tečky na skle
ale i jinak :)
má mi to co říct, nenazval bych to jako slabé psaní
D.

17.03.2009 01:39:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí